Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PI VÍZ!

2015.03.01

blog17.jpg



» PI VÍZ
A Pi-víz technológia egyetemes fejlődése, a japán Nagoya-i Egyetemen elvégzett növényfiziológiai víz- és sejtkutatásokkal kezdődött.

A japán tudós, prof. Shoi YAMASHITA 1964-ban felfedezte, hogy az "élő víz", mely a növényekben található, biológiai és fizikai szempontból jelentősen különbözik az általánosan felhasznált ivó- és forrásvizektől, és nagyon hasonlít testünk saját sejtvízének összetételére.

E felfedezés hatására a kutatásokat már azzal a céllal folytatatták, hogy normális csapvizet hogyan lehetne úgy kezelni, hogy újra sejtkonform, "élő víz" keletkezzen, a Pi-víz, olyan tulajdonságokkal, melyet eredetileg csak maga a természet tudott előállítani.

A hosszú évekig tartó kísérletezések, ellenőrzések és fejlesztések után, egy olyan eljárás született, mely csak kiválasztott, természetes anyagokkal dolgozik. Az érintetlen természetben végbemenő eredeti folyamatoknak megfelelően a Pi-technológia ma a víz optimális tisztítását és energetizálását tudja biztosítani.

Mi a Pi Víz?
Olyan víz, mely az alábbi jellemzőkkel EGYÜTTESEN bír:

• Mentes a káros anyagtól, szennyeződésektől (mint pl. klór, hormonok, nehézfémek, stb.)
• A megfelelő ásványokkal fel van töltve a megfelelő mennyiségekkel és arányban
• Fel van töltve a "pi energiával", azaz valójában rendezett a molekulaszerkezete
• Kémhatása lúgos
• Az optimalizált pi víz még oxigénnel is dúsítva van